Problemhundsträning

Upplever du att din hund har problem? Vad man som hundägare upplever är ett problembeteende hos sin hund är mycket individuellt. Kort kan man säga att när du eller din hund mår dåligt av situationen så är det ett problem. Om inte vardagen fungerar så är det läge att söka hjälp, ju tidigare desto bättre.

problem_stor

Få hjälp av oss

Hos oss bokar du in en tid där du får träffa en problemhundskonsult, utbildad i hundens beteende och orsakerna till det. Tillsammans sitter ni ned och du får berätta vad du upplever är problemet och hur situationen ser ut idag. Problemhundkonsulten ställer en mängd olika frågor, frågor som just då kan kännas irrelevanta men som är viktiga. Det är lite som att lägga pussel, all information som du ger ser till att problemhundskonsulten kan skräddarsy träningen efter just era behov. Tillsammans sätter ni upp mål för träningen, hur du vill att det ska se ut. Efter detta samtal så utarbetar problemhundskonsulten ett träningsprogram som ni sedan går igenom tillsammans.

Går alla beteenden att träna bort? Nej, alla beteenden går inte att träna bort. Graden av framgång beror på så många olika saker och är unikt för varje ekipage.

Välkommen till oss, vi ger dig verktygen så att du och din hund kan må bra.

Det är ditt ansvar att hålla kontakten. Behöver du kontakt under träningens gång så finns vi tillgängliga både via telefon och via mail. Reseersättning tillkommer vid resor utanför Frösön och Östersunds tätorter.

Priser

Inledande utredning – 790 kronor
Detta är det du bokar när du träffar oss första gången. Tillsammans bestämmer vi sedan vilket av nedanstående alternativ som passar er bäst, utefter era unika behov.

30 min – 400 kronor
Klippkort 6 tillfällen á 30 min – 2100 kronor (ordinarie pris 2400 kronor)

1 timme – 600 kronor
Klippkort 5 tillfällen á 1 timme – 2700 kronor (ordinarie pris 3000 kronor)
Klippkort 10 tillfällen á 1 timme – 5000 kronor (ordinarie pris 6000 kronor)

Avgiften betalas vid första tillfället