Vi söker instruktörer!

F 4 Hundcenter söker instruktörer

F 4 Hundcenter är ett kunskaps- och erfarenhetsbaserat företag inom branschen för husdjursskötsel. Företagets verksamhetsområde är främst hunddagis/pensionat, kurser och problemhundsutredningar. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser som riktar sig till hundägare. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Du kommer att ansvara för, och hålla kurser inom vardagslydnad, olika hundsporter och andra specialkurser samt hantera kunder i butik. Du ska vara duktig på att träna både människa och hund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är ansvarig för:
• Att hålla kurser för hundägare inom ditt eget kompetensområde
• Att bidra till att utveckla och hålla kurserna uppdaterade
• Att ansvara för butiksverksamhet i anslutning till kurser

Kompetenskrav
Du har:
• En grundutbildning till hundinstruktör via någon av de större privata utbildningsanordnarna.
• Det är meriterande om du har specialistkompetens, exempelvis ytterligare instruktörsutbildning inom en hundsport eller problemhundsträning.
• Det är meriterande om du själv aktivt tävlar i någon hundsport.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av hundar utöver egen hund.

Övriga egenskaper som vi aktivt söker är förmågan att hantera människor och hundar på ett sätt så att alla känner sig sedda och får chansen att utvecklas. Du ska också kunna motivera alla typer av hundägare och hundar. F 4 Hundcenter är ett företag där vi arbetar efter moderna, vetenskapliga metoder, vilket också innebär att du förväntas kunna hantera och säga ifrån om förlegade metoder används av deltagare på kurs. Du ska klara av att tala inför människor i grupp och du bör ha skinn på näsan och integritet. Du själv bör vara intresserad av att ständigt utvecklas, med ambitionen att hela tiden fördjupa din kunskap. Du ska klara av att ta eget ansvar och utföra ditt arbete med hög arbetsmoral.

Praktiskt arbetsprov kommer att genomföras med de sökande som uppfyller kraven.

Du kommer att arbeta enligt schema och anställningen är en timanställning. Omfattningen är beroende av vilken kompetens du har. Har du specialinstruktörsutbildningar inom exempelvis någon hundsport så kommer du ha möjlighet att arbeta fler timmar än om du enbart har en grundläggande instruktörsutbildning. I första hand gäller anställningen kvällar och helger.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Körkort och egen bil är en fördel, men inget krav.

Tag chansen att bli en del av ett team vars mål är att vara branschledande i regionen!

Inkom med din ansökan via mail, johanna@f4hundcenter.se. Intervjuer och arbetsprov sker kontinuerligt.
För mer information kontakt VD Johanna Johnsson på 070-6943627 eller johanna@f4hundcenter.se.