Vardagshund 1

1400 kronor

Ett nytt kurskoncept hos oss med fokus på lugn, självkontroll och kontakt. Hur man får vardagen att fungera som man vill och enligt de unika förutsättningar just du och din hund har. Utöver basövningar i lydnad kommer vi att prata om hur just du vill att din vardag med hund ska se ut och utifrån det forma övningar och ge dig anpassade råd och tips. Detta innebär också att ingen "Vardagshund 1" är den andra lik. 

Vill ni bygga vidare på den vardagslydnad som kanske redan finns? Vill ni göra något roligt tillsammans? Den här kursen riktar sig till dig med en vuxen hund, eller en hund som tidigare gått slyngelkursen.

Målet med kursen är att öka förståelsen för hunden och på ett positivt sätt främja samarbetet och relationen. Det ska vara roligt att gå på kurs! För att ge er som hundägare största möjlighet att förstå er hund och få en så komplett kurs som möjligt så inleds kursen med ett teoripass som främst rör den vuxna hundens behov och lär oss hur hunden fungerar, men också inlärningsmetodik och betydelsen av belöning. 

Kursen hålls inomhus vintertid och vid dåligt väder

6 tillfällen varav 1 teoripass
Max 8 deltagare