Metizoselen

Drar hunden i kopplmetizologoet? Blir promenaderna besvärliga istället för uppfriskande? Då heter lösningen Metizo-selen! Selen är utformad så att den ska sitta bra på hunden och ge hunden rörelsefrihet. Selen belastar inte hundens känsliga nack- och ryggkotor eller andningsvägar då den inte trycker över hundens hals. Remmarna är justerbara och selen är till största delen fodrad. Spännet sitter på sidan för att inte skava eller på annat sätt skapa obehag för hunden.

Selen har två koppelfästen. Ett fäste sitter uppe på ryggen på hunden och det andra sitter fram på bröstet på hunden. Fäster du kopplet i fästet fram på bröstet så får inte hunden samma kraft att dra framåt vilket leder till att det blir lättare att hålla hunden. Du byter enkelt koppelinfästning under en promenad.

Vi använder själva denna sele på våra hundar, och alla trivs jättebra i den. Fördelen mot andra liknande produkter på marknaden är att du kan byta koppelinfästning utan att det blir obehagligt för hunden. Glöm allt vad onda axlar heter, kom in och prova ut en sele till din hund!